Recent / Nu op ons blog

7 aug

Wat zet je op je contact pagina?

Een contactpagina is op bijna elke website wel terug te vinden. Om het vertrouwen in jouw bedrijf te vergroten én natuurlijk om er voor te zorgen dat geïnteresseerden ook gemakkelijk contact met je kunnen opnemen is het belangrijk dat je de juiste dingen op deze pagina zet.

31 jul

5 eenvoudige tips om beter gevonden te worden door Google

Iedereen wil graag beter gevonden worden in Google om zo meer bezoekers op zijn of haar site te krijgen. Nu kun je daar goedbetaalde SEO'ers voor inhuren, maar goed gevonden worden begint bij de basis. In dit artikel 5 tips die je zelf kunt toepassen om te zorgen voor betere vindbaarheid.

Testimonials / Wat onze klanten zeggen

  • Toen onze oude website aan een nieuw jasje toe was, heeft Sitepro uitstekend geholpen bij het vinden van een geschikte lay out en gaven zij snel en oplossingsgericht advies over invulling van de site. Pro actief dus. In een korte periode was de site volledig afgerond en online. Het uiteindelijke resultaat is erg fraai geworden en brengt ons een stap verder!
    Vanessa Zaat, Arbeidshygienist
  • Sitepro heeft voor mij een moderne website gemaakt die ik zelf volledig kan onderhouden. Je krijgt alle vrijheid je eigen keuzes te maken en als je daar niet uit komt word je daarbij geadviseerd. Alle vragen worden beantwoord en de dingetjes die ik toch net weer even anders wilde werden aangepast zonder dat ik me een 'lastige klant' voelde. Er is alle ruimte voor overleg, nieuwe aanpassingen en ruim genoeg advies.
    Ellen Sleijster, Coach/Counselor
  • De betrokkenheid en klantgerichte werkwijze van alle medewerkers bij Sitepro doet mij goed, ik voel mij echt klant. Geen vraag vinden zij te gek en nemen de tijd om te zorgen dat jouw wensen gerealiseerd worden. Ik ben zeer tevreden over het resultaat maar zeker ook over de persoonlijke en professionele werkwijze!
    Frans Antonis, Mediator