Website Realisatie

Sitepro maakt bedrijven succesvol op internet. Hierbij worden onder andere onderstaande elementen die van belang zijn meegenomen.

Meedenken

Sitepro bouwt niet alleen wat je bedenkt. We denken graag mee met het concept en helpen je je ideeën om te zetten in concrete tools en functionaliteiten. Zo bieden we je een website die meer doet dan je vooraf verwacht had.

Meedenken
 
Responsive design

Google optimalisatie

Sitepro websites worden technisch uitgebreid geoptimaliseerd voor Google. Er worden suggesties aangedragen voor inhoudelijke optimalisaties, zodat de website de juiste relevante keywords bevat waar je doelgroep op zoekt en voldoende zoekvolume op beschikbaar is. Indien gewenst adviseren we over linkbuilding strategieën om een volgende stap te zetten.

» Meer over Google optimalisatie

 

Conversie optimalisatie

Per project wordt er gekeken hoe de doelstellingen (bijvoorbeeld een ingevuld contact formulier of online bestelling) gemaximaliseerd kunnen worden. Hiervoor is een goede analyse en het doorvoeren van detail aanpassingen vereist. Dit kan doorlopend plaatsvinden, en levert vaak verrassende positieve resultaten op.

Conversie optimalisatie
 
Gebruikersvriendelijkheid

Gebruikersvriendelijkheid

Een belangrijk onderdeel van een succesvolle website is de gebruikersvriendelijkheid. Laat direct duidelijk zijn wat je gebruikers kunnen verwachten of doen. “Don’t make me think.” is hierbij een mooi uitgangspunt. Zowel website als de Sitepro beheeromgeving voldoet hier aan.

 

Geschikt voor alle apparaten

Je website moet er goed uit zien, of bezoekers nu via een mobiele telefoon de website bezoeken of via een desktop computer. Sitepro zorgt voor een optimale ervaring op elk apparaat.

Responsive design
 
Meten

Meten

Sitepro snapt dat je graag concreet resultaat boekt met je website. Door slim te meten wat bezoekers op de site wel en niet doen houd je het overzicht. Door analyse van meetresultaten kan Sitepro samen met jou bepalen wat de volgende optimalisatie slag wordt.

 

Snelheid

Als een site niet snel laadt, dan haken bezoekers snel af. Niemand houd van wachten. Sitepro maakt voor haar websites gebruik van speciale technieken om ervoor te zorgen dat je site razendsnel laad. Ook bij veel bezoekers blijft de site zo uitstekend draaien.

Snelheid
 

Heb je specifiek een verhuurbedrijf?

Met Rentpro kunnen we je helpen aan een verhuur webwinkel of aan verhuur software.Geinteresseerd in de mogelijkheden?
Neem contact op en vraag naar de tarieven of een vrijblijvende demo.